Mig & Ulf

- the mini-musical

nyt, dansk lystspil af Flemming Jensen

("Spindoctor", "Let's Kick Ass", "Dronningen af Malmø", "Mogens og Mahmoud" m. fl.)

med

Amalie
Fjeldmose

Flemming
Jensen

Instruktion: Lars Knutzon
Musik: Lars Fjeldmose
Scenografi: Kirsten Brink

Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke spillet sammen, siden de to spillede "Sherlock Holmes og Dr. Watson" i 1985.

Men nu har Flemming skrevet et helt nyt, dansk lystspil til dem - faktisk en musical! En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige successer gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker! Flemming havde en helt klar aftale med Ulf og har også sendt ham manuskriptet - men siden da har det været svært for ham at komme i kontakt med Ulf... Nu står han over for publikum, og Ulf er endnu ikke dukket op! Flemmings niece - den unge Amalie - er heldigvis til stede for at sufflere, men må springe ind og spille Ulfs rolle. Det er ikke helt nemt for en ikke særligt høj 25-årig pige at tumle Ulf Pilgaards del af de revy-agtige sketches og dialoger, så hun putter noget af sit eget stof ind - og Flemming er ved at fortvivle! Unge mennesker kommer altid med de forkerte løsninger - fordi de mangler viden og dannelse. Og så kan de i øvrigt heller ikke stave! Så den unge kvinde er ved at drive ham til vanvid, hvis det ikke lige var for en ting: Han kan ikke stå for hende! Hvis Ulf ikke når frem, må vi håbe, at broen over generationskløften kan bære...

HELT NY, SPÆNDENDE KONSTELLATION, når ældrebyrden møder ipad-generationen Herregud, hvad betyder en aldersforskel på sølle 40 år i dag?

FLEMMING JENSEN - hvis man gennem årene har fulgt Jensen som skuespiller og dramatiker, vil man glæde sig over, at der ogsaå i denne nye forestilling er noget samfundsrelevant på spil! Og over at der ind imellem hales et par gedigne klassikere fra revy og teater frem.

AMALIE FJELDMOSE - væltede huset paå Østre Gasværk og rundt i hele landet, da hun strålede i titelrollen i SKAMMERENS DATTER. Nu stråler hun igen, naår hun faår sin lystspil-debut!

Og ligesom Jensen kan tunere en klassisk vise - kan Amalies klare stemme sørge for, at der ikke er flere hele glas tilbage i teatret .