Mig & Ulf

– the mini-musical

image1

Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke spillet sammen,
siden de to spillede “Sherlock Holmes og Dr. Watson” i 1985.

Men nu har Flemming skrevet et helt nyt, dansk lystspil til dem – faktisk en musical! En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige successer gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker!

Flemming havde en helt klar aftale med Ulf og har også sendt ham manuskriptet – men siden da har det været svært for ham at komme i kontakt med Ulf… Nu står han over for publikum, og Ulf er endnu ikke dukket op!
Læs resten 

The Sunshine Boys

Humoren har også sine klassikere – og Neil Simon’s The Sunshine Boys er en af de mest berømte. Og sjoveste. Forestillingen har lige lagt Londons West End for sine fødder – og sidste år slog den sig løs i Los Angeles, hvor duften fra Hollywoods frikadeller er mærkbar.
Filmversioner med folk som Walther Matthau og Woody Allen har været store successer.

Kort sagt: LATTEREN har runget i årevis kloden rundt – og nu bli’r den igen også hørbar her i landet. Med humoristens øjne er gnavpotter guld!
Læs resten

BEDRAGET OM IRAK-INVASIONEN

letskickassBEDRAGET OM IRAK-INVATIONEN

Da Danmark tilbage i 2003 besluttede at gå i krig, var det ansvarsløst – når man nu i 2015 nægter at undersøge ansvarsløsheden, er det igen ansvarsløst. Når Irak-kommissionen nu er nedlagt, er det rimeligt at spørge: Hvad er vi gået glip af? De eneste, der ved det med sikkerhed, er kommissionens medlemmer – og deres svar er éntydigt: Vi er gået glip af ret meget!!!
Regeringen derimod betragter problematikken som ”tilstrækkeligt belyst”….

Den 21. marts 2003 besluttede folketinget at gå i krig. Det blev vedtaget – og hør nu godt efter – med et tordnende flertal på 61 ud af folketingets 179 medlemmer. Det er ikke noget særligt stort flertal – der mangler sådan set 29…. 50 stemte imod – og 68 medlemmer var fraværende. Den dag, hvor folketinget for første gang i halvandet hundrede år besluttede at lade vort land være part i en angrebskrig – en helt ufattelig tung beslutning – var 68 medlemmer fraværende. Det, der hedder “clearet”. Hvorfor var de fraværende? Tja, nogen havde måske sygt barn, vigtigere møder eller sku’ til tandlægen.

Læs resten