JENSENS HJØRNE!
Flemming Jensen tilbage på NØRREBRO TEATER

 Man kan sige meget om satire – men det hjælper ikke.

– RIGTIG, RIGTIG GLAD!
JENSENS HJØRNE – NØRREBRO TEATER. ser nu sådan ud:

BILLETTER OG DEN SLAGS

mette-frederiksenmandag 26. okt –

METTE FREDERIKSEN

Bertel Haarder, Venstre,mandag 9. nov –

BERTEL HAARDER

JOHANNEmandag 7. dec –

JOHANNE SCHMIDT-NIELSEN

 

 

1 KULTURMINISTER – 2 PARTILEDERE – Enig eller uenig – DEM KAN JEG GODT LI’!

SPINDOCTOR, LET’S KICK ASS – musicalen om Irak-beslutningen – DRONNINGEN AF MALMØ på Nørrebro Teater ….. det er snart længe siden. Men nu har de sørme bedt mig om at kigge derind igen! Det er gode og muntre folk derinde – OG JEG GLÆDER MIG!

Fj-billede1

DE SKRIVER OVEN I KØBET:

FJ-MM “På en række mandage vil Flemming Jensen fra foyerscenen på Nørrebro Teater præsentere os for en gang god, gammeldags stand-up fra dengang stand-up ikke hed stand-up – men var det.

Om brændvarme, aktuelle emner som nedlæggelsen af Irakkommissionen, idiotiseringen af medierne, demokratiets tilstand, og om hvorfor markedsøkonomiens dage er talte. Han vil også tale om noget, han synes er vældigt godt – ungdommen for eksempel. Vi kan heller ikke undgå, at Grønland får sig en tur –for det er dér det sner!

Anden del af aftenen byder på politisk debat med en af vore fremtrædende politikere, som Flemming Jensen enten er enig eller uenig med. Eller – hvilket er hans speciale: Begge dele …. Tryghedsgaranti: Det blir ikke Anders Fogh Rasmussen! Han er for dyr.

Der vil også være plads til spørgsmål og debat med jer, kære publikum. Det hele skulle gerne blive lige så fornøjeligt, skarpt og morsomt, som frisk luft jo altid er.”

spindoctorpresse

liggende