JENSEN OG KLEIN PÅ PILGRIMSREJSE

Af Claus Ib Olsen

Duoen Flemming Jensen & Jesper Klein -præsentation turde være overflødig – har været på pilgrimsfærd til en forladt engelsk badeby uden for sæsonen! Med England som kullisse har de to folkekære humorister kastet sig ud i samtaler om både dette og hint.
de taler naturligvis om de engelske omgivelser: om englændere, publiv, engelsk humor og mad, om teater i London m.m. Men nok så vigtigt kommer de også ind på mange års venskab og arbejde, der bl.a. har resulteret i stykker som Gøngehøvdingen, Jorden rundt i 80 dage og Ti mord på to mand. De taler om alder, piller og kosttilskud; om teater, film, tv og stand-up. Og naturligvis falder der også nogle skarpe politiske kommentarer om tidens tankegang.

Jensen & Klein på pilgrimsrejse er en morsom bog om både lette og tunge emner. En bog med både vid og bid.