ØSTERGÅRD OG JENSENS STORE HUNDESHOW

1993-1995

3 år med en helt ny og anderledes showform!
En sprælsk kulturel opfindelse, der ikke bare var tysk mafia, men et originalt bud på en uopdyrket niche med afsæt i både cirkus og ny-cirkus.
Vi skal hilse og sige, at det har sat sig spor  …

 


København, d. 13. februar 1994

Ang. cirkus-flyvsk sommer-revy

Goddag !
Vi er skuespillere – og hedder henholdsvis Søren Østergaard og Flemming Jensen.
Vi har indfriet en gammel drøm:
VI HAR KØBT ET TELT !
Efter i nogle år at have rodet os ind i alt fra Danmarks ældste revyteater “Rottefælden” i Svendborg til de store revyer i TIVOLI og på BAKKEN – føler vi, at tiden er inde til at forsøge sig med en nyskabelse inden for den danske revy-tradition.
Vi har derfor skabt nogle rammer, der med telt, vogne og det lille malede stakit rundt om pladsen får drengedrømmen (m/k) om cirkus’ eventyrverden til at stå lyslevende under de lysegrønne bøgetræer.

Inde i disse rammer har vi så anbragt to danske komikere (os selv), der med solidt afsæt i den danske revy-/show-verden nu uden sikkerhedsnet kaster os ud i en helt nyskrevet forestilling efter en aldeles ny recept.
Faren ved, at vi kalder vor forestilling for “Det Store Hundeshow”, er selvfølgelig, at man kunne tro, at der var tale om en børneforestilling. Dette er absolut ikke tilfældet.
For selv om vi for øjeblikket har forhandlet os til rette med 3 hunde, 1 høne, et endnu ikke fastlagt antal ænder og en skildpadde – samt ligger i forhandlinger med 2 dværgkøer – er det primært en forestilling, der tegnes af os selv.
I opskruet tempo og et virvar af utålelige omklædninger vil vi hvirvle os igennem en god snes forskellige identiteter – ud fra den gode gamle cirkus-devise:
“6 fremragende artister fra 14 forskellige nationer !”
For os er det det mest spændende, det mest fornøjelige og især det morsomste, vi nogensinde har været med til.
Vi satser på nærvær, intimitet og en forestilling med tæt publikumskontakt – så vort splinternye cirkus-telt kan kun rumme ca. 350 tilskuere.

De mest godartede hilsener
Søren Østergaard & Flemming Jensen

 ØSTERGÅRD OG JENSENS STORE GALLERI