En dynge nutidssatire med musik

FLEMMING JENSEN fortsætter i SHOW, hvor teatersucceserne slap

Efter at have vakt det politiske teater til live med de tre forestillinger Spindoctor, Spindoctor Solo og Irak-musical’en Let’s Kick Ass! tager Flemming Jensen nu den politiske satire med ind i show-verdenen.
Med den afvæbnende humor som trofast bannerfører kaster han lys fra skæve vinkler ind over alt det, der rører sig i vores dagligdag.
Vi taler ikke partipolitik – men samtidssatire. Det er den førte politik, der er interessant – ikke hvem, der fører den. Netop nu, hvor de sidste internationale dønninger i det religiøst/ humoristiske gebet stadig ikke har lagt sig, insisterer Flemming Jensen på humoren som diskussionsgrundlag. Vel at mærke humoren – ikke hånen!
Er det den hæderkronede danske revyvise, der får sin renæssance i lyset fra tidens ord og toner?

FØRSTE GANG
For første gang nogensinde går Flemming Jensen på scenen med et program udelukkende bestående af sange. Folk, der kender ham og ved, hvad han kan og ikke kan, vil uden videre betegne dette som en katastrofe.
Men lad os nu se!
Med sig har han tre af de bedste jazzmusikere, der kan skrabes sammen:
Kapelmester TORBEN KJÆR – komponist, pianist – mange- årig leder af radiojazzgruppen.
HUGO RASMUSSEN – med de mest musikalske pølsefingre, der nogensinde har kælet for en 200 år gammel kontrabas. TOM McEWAN – kendt for hvad som helst – men her med som den fremragende musiker han er. Tom er udelukkende med for at være sammen med sine elskede trommer – og selvfølgelig de tre andre idioter. Men helt undgå at vise, at han er i godt humør , kan han nok næppe.
”Sig mig, hvem du leger med – og jeg skal sige dig, hvem du er…” JENSEN har rigtig gode legekammerater.
Tiden set gennem FLEMMING JENSENs øjne – en aften med satire, sange og… nå ja, skæg.
En aften, hvor man godt kan være bekendt at blive siddende, til det er slut.

BOOKING

Divia Das

Let’s Do It!